HOTEL MARINELA – THE PEARL OF VICTORIA GROUP

27
февр.
2017

Проектиран от легендарния японски архитект Кишо Курокава, пет звездния хотел „Маринела“, град  София, е сред  емблематичните здания на столицата. Разположен в най-зелената зона на града, хотелът разполага с панорама, от която можете да се насладите както на светлините на нощна София, така и на красотата на Витоша.  Интериорът е съчетава традицията и уют с иновативен и модерен дизайн.

Настаняване

Разположен на площ от 30 000 кв. м., разполага с 442 стаи и апартаменти, сред които  и най-големият Президентски апартамент в България, хотел Маринела, може да задоволи и най-капризните вкусове и нужди.

Ресторанти и заведения

Гостите на хотел Маринела София имат на разположение шест изключителни ресторанта, няколко бара с богата уиски колекция, както и уединена вип зона:

  • Сакура лоби бар е едно от най-предпочитаните места за бизнес срещи в София.
  • В ресторант Амбасадор всеки гост може да започне  деня си с вкусна закуска или изискано меню, сред стилна и комфортна атмосфера.
  • Ресторант Панорама се намира на последния етаж. Освен с добре подбрани деликатеси от цял свят, очарова гостите и с емблематичната за хотел Маринела София гледка.
  • Капитан Кук предлага изискано меню, с  риба и морски деликатеси от най-високо качество.
  • Umami –  японска храна и храдина, Umami e най-новият оазис за ценителите на кулинарното изкуство в хотел Маринела, град София!
  • Candy Club е мястото, което трябва да посетите ако ви се хапва нещо сладко и изискано, или пък за чаша кафе.
  • Пура барът на Хотел Маринела предлага на своите гости отбрана селекция пури за всеки ценител и огромен избор на уиски от най-добрите изби в целя свят

Конференции и събития

Едно от големите предимства на хотел Маринела е Exhibition Forum Events – най-модерната многофункционална зала на територията на София за провеждане на големи корпоративни събития, изложения, концерти, сватби, ревюта и балове. Залата разполага с всички удобства, като собствена кухня, перфектен сервиз и различни декори за събития и частни партита.  Оборудвана е с най-висок клас професионално озвучаване и осветление, както и екип от професионалисти, които могат само да ви помогнат да изкарате добре.

Комплексът разполага с още 13 зали за срещи, най-голямата бална и конферентна зала в столицата, както и забележителната зала на последния етаж на хотел Маринела, с уникална гледка към София.

СПА и Фитнес

За поддържане на добра форма в хотел Маринела София могат да се използват услугите на модерна фитнес зала, спа център и голям плувен басейн, както и Витамин бар с огромен избор от освежаващи и енергизиращи напитки.

Хотел Маринела София е уникално за целия Балкански полуостров място, където всеки може да избяга от града, дори да се намира в самия му център. “Японската градина” е създадена по модела на 400 годишната японска градина на Hotel New Otani в Токио.  В спокойствието на сенките и, можете да се насладите и на огромно био-разнообразие от представители на растителния и животинския свят.

 

Няма коментари

Вашият коментар