За нас

 

Exhibition Forum Events, е най-новата придобивка на хотел „Маринела“, град София, България.
С капацитет от 1500 души, обучен професионален екип, разнообразна кухня и перфектна организация, зала „ЕФЕ“ гарантира перфектното организиране и провеждане на вашите най-важни бизнес, корпоративни и семейни събития.
Местонахождението на най-модерната зала, е в топ центъра на град София. Удобен и бърз достъп. Качествено и професионално обслужване.
Зала „ЕФЕ“, е най-модерното съоръжение в град София за провеждане на мероприятия и събития от всякакъв характер. Зала „ЕФЕ“, е изградена на територията на 5 ЗВЕЗДНИЯТ хотел „Маринела“. Близо две години след отваряне на вратите за своите гости и клиенти, зала „ЕФЕ“ се наложи успешно на пазара за организация на разнообразни събития и форуми от всякакъв тип и характер. Затвореният цикъл по предоставяне на типичните за туризъм, отдих и забавление-услуги, дава гаранция за добра организация и качествено обслужване.
Зала „ЕФЕ“ разполага и с най-модерното оборудване за преграждане на съоръжението, предвид броя на гостите за всяко събитие. Обучен професионален екип, световно признат главен готвач, сервиз, обезпечаване с най-модерната аудио-визуална и светлинна техника, както и много други услуги по желание на нашите клиенти и гости.


Декорация, изграждане на сценични конструкции, разнообразна кухня от всички краища на света, уникални шоу-програми и мултимедийни ефекти, 3D mapping , за всеки претенциозен вкус и предпочитание.