Sofia Fashion Week SS 2017 отваря врати с първата модна улица през март в хотел „Маринела“

28
февр.
2017

Третото издание на модния форум Sofia Fashion Week пролет-лято ще бъде още по-мащабно и ще протече в рамките на 5 дни от 20 до 24 март 2017. Родната седмица на модата , започва все повече да се доближава до световните седмици на Париж, Ню Йорк и Милано, като тази година всички гости и партньори ще се насладят на първата модна улица – Sofia Fashion Street , която ще бъде разположена пред най-актуалната зала в столицата EFE Hotel Marinela. През този сезон има още много изненади, като едната е, че ще има две вечери на световни марки и брандове с представителства в България и присъствие на много световни баери, които ще се насладят на българските дизайнери в откриващата вечер на събитието.  

В петте тематични вечери организаторите от Hotel Marinela и Българската модна телевизия Code Fashion TV  обещават събитие, което ще определи модния пазар в България – амбиция, вече доказана през всичките издания на събитието, като класен моден продукт без аналог до момента.

На всички вечери ще присъстват VIP личности от модния и бизнес елит на страната. Sofia Fashion Street ще работи от 11 до 17.00 часа с вход свободен, а бъдещите абитуренти ще могат да изберат своите тоалети директно от сцената или шоурума на модната улица. За други пък Sofia Fashion Street ще бъде любимото място през модната седмица, за работен обяд кафе или вино с приятели, защото организаторите са се погрижили и за модерна ентъртеймънт зона. Разбира се по традиция след всяка вечер за всички гости, партньори и модели ще има уникални модни партита на различни места в реновирания по последни стандарти Hotel Marinela – Sofia.

 

Програмата на Sofia Fashion Week пролет-лято  2017:
Първа вечер (20.03.2017) – представяне на Български марки и дизайнери и 4 специално подбрани студентски
Втора вечер (21.03.2017) – представяне на световни марки и брандове с магазини в България 
Трета вечер (22.03.2017) – представяне на световни марки и гости със самостоятелни ревюта
Четвърта вечер (23.03.2017) – Haute Couture – вечерта, в която се представя висшата мода от топ дизайнери и висок клас марки от България и Европа.
Пета вечер (24.03.2017) – гала вечер-закриване с ексклузивни ревюта на световни гости и топ световни и български марки.

 

Предстоят още много изненади, които ще обявим скоро.
Следете информационният поток  на www.sofiafashionweek.com

Няма коментари

Вашият коментар